Bezoek Modehuys Den Horsten in Doornspijk of shop online!
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis bezorging boven € 75,--

Teuntje - 05 / Jul / 2021

KONING WINTER IS IN HET LAND!

KONING WINTER IS IN HET LAND!

Wat is statisch? En hoe kom je er van af? We geven je een paar tips.

Wat is het nu mooi buiten. Er is een pak sneeuw gevallen en het vriest dat het kraakt. Heerlijk ingepakt ga je naar buiten. Als je later weer binnen komt, merk je dat je kleding helemaal statisch is. Dit merk je door de schokjes die je krijgt met het uitdoen van je jas en de kleding kan aan je lichaam geplakt zijn.

Wat is statisch?

Statisch is een elektrische lading in je kleding wat komt door droogte en wrijving. Vooral in de winter zal je er meer last van hebben omdat de lucht vaak droger is door de verwarming en droge lucht tijdens vorst. Ook bepaalde stoffen zijn sneller elektrisch geladen zoals: polyamide, acryl en wol. Wij verkopen Scheepjes, Oslo en Bergen.

Hoe kom je er van af? We geven je een paar tips:

  1. Wasverzachter

Doe een scheutje wasverzachter in het spoelbakje van de wasmachine. Naast dat het een heerlijke geur aan je kleding geeft en de kleding lekker zacht maakt, zorgt wasverzachter er ook voor dat stoffen ontladen. Heb je geen wasverzachter, gebruik dan een beetje azijn.

  1. Panty

Hoe vervelend is het als een rok erg aan je benen plakt. Een goede tip hiervoor is de 40 denier panty van MarcMarcs. Een comfortabele zachte panty. Beschikbaar in verschillende kleuren.

  1. Onderrok

Om een rok of jurkje mooi te laten vallen en niet aan je benen te laten plakken kun je een onderrok dragen. Deze zijn antistatisch. We hebben van Naturana onderrokken in huidskleur op voorraad.

  1. Veiligheidsspeld

Draag een metalen veiligheisspeld in de zoom of zak van je trui of vest. Dit is een simpele oplossing en onzichtbaar. Het metaal zorgt ervoor dat je geen schok krijgt wanneer je iets aanraakt wat geleidt.

  1. Vriezer

Heb je een half uurtje de tijd? Leg het artikel wat je graag wilt dragen in de vriezer. Hierdoor vermindert de statische lading in je kleding.

  1. Natuurlijke materialen

Wil je helemaal verzekerd zijn van anti-statische kleding? Draag dan kleding wat gemaakt is van natuurlijke materialen zoals linnen en katoen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden