Bezoek Modehuys Den Horsten in Doornspijk of shop online!
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis bezorging boven € 75,--

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.modehuysdenhorsten.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

Modehuys Den Horsten streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Modehuys Den Horsten niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van juridische advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Modehuys Den Horsten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Modehuys Den Horsten en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

Modehuys Den Horsten garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mail verkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Modehuys Den Horsten te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Modehuys Den Horsten heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en of inhoud daarvan. Modehuys Den Horsten aanvaard dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Modehuys Den Horsten zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dan Modehuys Den Horsten daar vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.