Bezoek Modehuys Den Horsten in Doornspijk of shop online!
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis bezorging boven € 75,--

Wij stellen ons voor..

Teuntje

 

 

Teuntje Doornwaard

Teuntje Doornwaard is de naam. Geboren (in 1979) en getogen in Doornspijk! Na het afronden van de opleiding Verzorgende, ben ik 10 jaar kraamverzorgende geweest. Een bijzonder mooi beroep! Maar de modebranche trok me toch meer en daarom heb ik me om laten scholen tot Modeadviseur. In 2008 hebben mijn man Herny en ik het toenmalige ‘Textielhuis Sijnave’ over kunnen nemen. In 2013 is na een verbouwing, de winkel gerestyled en de naam veranderd in ‘Modehuys Den Horsten’. Met heel veel plezier ga ik elke dag weer naar de winkel. Het klanten contact en de klanten helpen en adviseren bij de aankoop van kleding is iets wat mij veel voldoening geeft! Dit in combinatie met nog vele andere werkzaamheden die mijn aandacht vereisen, zoals de inkoop, bestellingen verwerken, webshop updaten en administratief werk, zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is!

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en laat u verrassen door onze mooie collectie en het brede assortiment voor jong en oud, klein en groot, van onder- tot bovenkleding. Daarnaast kunt u gratis voor de deur parkeren! Welkom, de koffie staat klaar!

Gerdi

 

Gerdi Prins

Ik ben Gerdi Prins. Geboren in 1963 in Doornspijk. Na 23 jaar pak ik mijn oude beroep weer op. Ik ben fulltime huisvrouw en moeder geweest en in januari 2011 begonnen te werken bij Modehuys Den Horsten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en word er vooral heel blij van als de klant tevreden de deur uitgaat. Modehuys Den Horsten is niet alleen mijn werk, maar vooral mijn 2e thuis.

 

 

Herma

Herma van der Mel

Ik ben Herma van der Mel.Geboren en getogen in Zuid-Holland, maar sinds 1996 woon ik met mijn gezin in het mooie/rustige Doornspijk. Voordat onze kinderen geboren zijn heb ik in diverse verkoopbranches ervaring opgedaan.

In 2011 ben ik bij het toenmalige ‘Textielhuis Sijnave’ komen werken.  In eerste instantie was het een uitdaging om mijn weg te vinden in de winkel én in de veelzijdige collectie, inmiddels voel ik me in de winkel als een spreekwoordelijke ‘vis-in-het-water’. Nu ligt de uitdaging er vooral in dat een klant zich bij ons ‘thuis’ voelt en, of het nu wel of niet tot een aankoop kwam, tevreden onze winkel verlaat.

  
Alie

Alie Vinke

Ik ben Alie Vinke en geboren in 1959. Vanaf 1 juli 2019 werk ik bij Modehuys Den Horsten. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en een praatje te maken! Vanaf m'n 16e heb ik al in een winkel gewerkt en daarom vindt ik het extra leuk om dat nu weer te doen en met erg leuke collega's!

Ik ga met erg veel plezier naar het werk en zie er naar uit om u te kunnen helpen!