Bezoek Modehuys Den Horsten in Doornspijk of shop online!
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis bezorging boven € 75,--

Noa - 07 / Jul / 2022

HOLLANDS ZOMERWEER: WAT DOE IK AAN?

HOLLANDS ZOMERWEER: WAT DOE IK AAN?

Het ene moment fris en een bui, het andere moment strakblauwe lucht met een felle zon… Het is echt Hollands Zomerweer.. En na twee onzekere zomers mogen we deze zomer toch extra genieten van het prachtige weer door op pad te gaan. Het is uiteraard een en al genieten, weer op het terras kunnen zitten en dagjes weg op de fiets of met de auto. Maar het is toch wel heel moeilijk wat je dan aantrekt..

Vaak is het nu ’s ochtends nog fris en kan er nog aardig wat wind zijn, terwijl ’s middags de tempraturen flink oplopen en de wind gaat liggen. ’s Ochtends heb je geen zin om met kippenvel op de fiets te stappen, maar ja ’s middags je jas uit zweten is natuurlijk ook niet fijn. De perfecte oplossing voor dit probleem is laagjes! En gelukkig kunnen wij u van alle laagjes voorzien!

Eerste laag

We beginnen natuurlijk met de ondermode en lingerie voor beide kunt u bij ons terecht. Een goede basis is ontzettend belangrijk, dat zorgt ervoor dat de complete outfit er goed uitziet. Voor een goede basis kunt u natuurlijk altijd voor Beeren ondergoed kiezen, maar u zou ook eens kunnen denken aan het dragen van een extra pantybroekje of een onderrok. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw kleding mooi valt maar is ook een extra laagje die wat warmte kan geven. Wat u ook wat extra warmte kan geven zijn de handige shorts van Marianne. Super handig voor op de fiets!  

Tweede laag

Na een goede basis is het tijd om na te denken over het eerste kledingstuk, een rok of een broek. Wanneer u kiest voor een broek dan is de capri een hele goede optie met dit weer. Deze broek die tot net over de knie komt, heeft nog niet de blote benen van een short maar geeft u al wel wat ruimte om bruine benen te kweken en is net wat luchtiger. We hebben al veel varianten van deze ideale broek binnen gekregen! Het loopt van Enjoy capri’s in donkere travelstof tot witte capri’s van jeans stof. Ons volledige aanbod vindt u hier online of in de winkel. Draagt u toch liever een rok dan kunnen we u ook daar in voorzien. Natuurlijk hebben we veer vele variaties op de classics, de spijkerrok. Maar wat we ook veel zien dit jaar en wat perfect uit komt met dit weer, zijn lange zwierige rokken. Zoals deze prachtige kleurrijke lange rok van ons nieuwe merk Ivy Beau. Wanneer het weer dan beter wordt zijn dit ook de eerste rokken waar de panty onderuit kan, maar zolang dat nog niet zo is, is de keuze reuze wat betreft 15 en 20 denier panty’s.

Derde laag

Dan is het bovenstuk aan de beurt. Ook hier valt weer veel te kiezen, van shirts met driekwartmouwen tot aan een kapmouw en mooie blousejes met lange mouwen zoals deze Micha blouse tot een Signature blouse van luchtig linnen. We zien deze zomer veel verschillende kleuren. Vooral de fellere kleuren hebben de overhand, zoals appeltjesgroen, roze, oranje en de vele blauwgroen varianten die we zien. Veel van de tops zijn van dunne stoffen of hebben open bewerkingen in het shirt zitten zodat de shirts lekker luchtig blijven. Wat natuurlijk ook altijd een goede optie is in de zomer is een jurk. En met alle kleuren, maten, lengtes en patronen hebben wij voor iedereen wel een nieuwe favoriete zomerjurk in de winkel hangen of hier online voor u te vinden.

 

Vierde laag

Zoals benoemd leent het weer er zich niet altijd voor om na laag drie de deur uit te stappen, vaak is een vierde laag nodig. Het eerste waar u dan aan denkt is vast een jasje en dat is zeker een goed idee. Het spijkerjasje is natuurlijk een vast nummer in de zomer en deze zomer hebben we vele varianten. Als het om spijkerjassen gaat kunt u altijd op New Star vertrouwen, maar ook andere merken komen met een leuke twist op dit vaste artikel. Donkere spijkerjassen, lichte spijkerjassen, korte spijkerjassen tot aan de taille, witte spijkerjassen en een witte spijkerjas met een streepje erin. Dus zoekt u een spijkerjas met een twist kom dan eens langs! Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een mooi vest of een biker jasje om de zomer mee door te komen.

Vijfde laag

U zult misschien wel denken wat zou er nu nog komen? Nou nog even een laatste tip! Denkt u ook eens aan een sjaal. Deze is echt niet alleen voor de winter, ook in de zomer is een sjaal een gepast accessoire. Het enige verschil is dat de sjaal wat minder dik is en dus wat minder zwaar. Een dunne sjaal met een mooi motief of een felle kleur kan uw outfit helemaal afmaken en kan net dat beetje warmte geven die u mist. Om alle mooie sjaals te bewonderen bent u van harte welkom in de winkel!

Wat zo fijn is aan meerdere lagen dragen is dat u het zo uit kan trekken wanneer de zon achter de wolken vandaan trekt en een panty is gelukkig ook zo in de tas gestopt. Laagjes dragen is de oplossing van het moment en gelukkig kunt u voor alle lagen bij Modehuys Den Horsten terecht!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden