Bezoek Modehuys Den Horsten in Doornspijk of shop online!
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis bezorging boven € 75,--

Bestellen en retourneren

Bestellen en bezorgen

Als u op werkdagen voor 16:00u een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en kan de bestelling de volgende dag bij u thuis zijn.
Mocht u vaker bij ons besteld hebben, maar u ziet het artikel wat u zoekt niet op onze site, dan is deze momenteel niet op voorraad. Stuur ons dan een e-mail en wij zullen het artikel dan voor u apart leggen of u een seintje geven wanneer het artikel weer voorradig is.

De bestelde goederen worden door MyParcel verzonden. Zodra uw bestelling is aangemeld, ontvangt u een Track & Trace code. Hiermee kunt u uw bestelde goederen volgen.

Bij bestellingen vanaf € 75,- worden geen verzendkosten gerekend.
Ook kunt u de bestelling afhalen in de winkel. Uiteraard betaald u dan geen extra (verzend)kosten.

De vermelde prijzen op de website zijn inclusief omzetbelasting van 21%. U kunt veilig betalen via Ideal.

 

Hoe werkt retour sturen?

Alle aankopen kunnen geretourneerd of geruild worden (sale of opruimingsartikelen kunnen niet geruild worden). U kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering ongebruikt retour sturen, zie ook de voorwaarden. De kosten voor het retour zenden komen voor uw rekening.

Via het formulier hiernaast meldt u uw retour aan. Na aanmelding van uw retour ontvangt u een bevestigingsmail. Of download dit formulier om de retour aan te melden.

Modehuys den Horsten stort na ontvangst van uw retour het door u te ontvangen bedrag binnen 14 werkdagen terug op het door u op te geven rekeningnummer.

Retouradres:
Modehuys Den Horsten
Zuiderzeestraatweg West 57 - 59
8085 AB Doornspijk