Bezoek Modehuys Den Horsten in Doornspijk of shop online!
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis bezorging boven € 75,--

Teuntje - 05 / Jul / 2021

DE WINKEL MOET OPEN

DE WINKEL MOET OPEN

De winkel moet open. Teken de petitie!

WINKEL OPEN

Eindelijk na 3 maanden is de winkel weer open om een beperkt aantal klanten op afspraak te kunnen ontvangen. Wat hebben we dit gemist! De fijne gesprekken, het adviseren, de gezellige bedrijvigheid van shoppende klanten.. Fijn dat we al verschillende klanten hebben mogen helpen. En natuurlijk willen we meer klanten helpen. Wij willen graag weer open voor iedereen! Dat elke klant binnen kan komen, ook zonder afspraak. Dat de prachtige collectie niet blijft hangen maar dat dat verkocht wordt! Helaas mag dit niet van het ‘kabinet’ en de ‘wetenschappers’!

TEKEN DE PETITIE

Daarom vragen we uw hulp. Teken de petitie: De retail moet open! Want de winkel kan weer veilig open. Dit is bewezen!

Ga naar: https://retailmoetopen.petities.nl/ en vul de gegevens is. Vergeet niet uw ondertekening te bevestigen via de mail die u direct na ondertekening ontvangt!

Hartelijk dank voor de moeite!

 

 

NIEUWE COLLECTIE

Ondertussen hebben we al mooie collecties binnen gekregen. Voor de heren zijn er overhemden met lange en korte mouwen van bijvoorbeeld GCM. Goed te combineren met een vest van Fellows. Van Petrol Industries hebben we polo’s in frisse kleuren. Alles is goed te combineren op een jeans van New Star.

Voor de dames hebben we prachtige jurken van Dreamstar en Brandtex binnen gekregen. En makkelijke jasjes van Enjoy womenswear. Alles is te combineren met de vestjes van Signature.

En aan de kleintjes onder ons is ook gedacht: een schattige collectie van Feetje is binnen. Ook Dirkje en Koko Noko hebben leuke setjes en broekjes en jurkjes.

Dit nodigt uit om even lekker te shoppen. Gun uzelf zo’n shopmoment en neem contact op om een afspraak in te plannen. Dit is geheel vrijblijvend. We vinden het erg fijn om weer klanten te ontvangen! Voelt u zich niet verplicht tot een aankoop! Online https://www.modehuysdenhorsten.nl/plan-je-afspraak/  reserveren kan ook. U kunt kiezen uit 2 mogelijkheden: afhalen = 10 min, winkelen = 45 min.

Mogen we u binnenkort begroeten?

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden