• Snelle levering
  • Gratis bezorging boven € 75,-
  • Veilig betalen met iDeal

Klantenservice

Klantvriendelijkheid is erg belangrijk voor ons. We staan u daarom graag bij met onze kennis en adviezen. Doordat kleding een ‘op maat’ artikel is, kan het zijn dat er wel eens wat aan veranderd moet worden. Daarom hebben we 2 coupeuses die allerlei vermaak werkzaamheden voor ons verrichten. Zo krijgt  u het artikel met de juiste pasvorm. We willen graag dat u als klant tevreden en met een goed gevoel de winkel uit gaat. En de verse koffie staat altijd klaar, ook als de koop niet door gaat.

Daarnaast kunt u bij ons sparen voor korting. U komt dan bij ons in het klantensysteem te staan en elke keer als u een betaling doet, worden er punten op uw naam bijgeschreven. Bij elke € 5,- ontvangt u 1 punt. Als u 100 punten gespaard heeft, krijgt u 10% korting bij de volgende aankoop. Dit geldt voor het totaal bedrag van de kassabon. Maar is niet  geldig met kortingsartikelen… Vraag nu uw klantregistratie aan.

Een ander voordeel van de klantregistratie is de mogelijkheid om kleding ‘op zicht’ mee te nemen. Zo kunt u thuis op uw gemak passen. Maar ook als u slecht ter been bent, kan iemand op uw naam kleding meebrengen om het u  te laten passen. Is de kleding goed? Dan kan het betaald worden. Zo niet, dan kan alles kosteloos weer terug. Deze service geven we alleen als de kleding in de winkel gehaald wordt. Geldt niet voor aankopen via de web shop.

Goed gebruik van de gekochte artikelen verlengt de levensduur, binnenkort zullen we u hier handige tips over geven via onze webshop.

Klik hier voor advies over de juiste maat.

Heeft u vragen en of opmerkingen, u kunt ons altijd tijdens openingstijden bereiken, bekijk onze contact & bedrijfsgegevens