• Snelle levering
  • Gratis bezorging boven € 75,-
  • Veilig betalen met iDeal

Team

Teuntje Doornwaard

Medewerker

Teuntje Doornwaard is mijn naam, geboren (in 1979) en getogen in Doornspijk! Na het afronden van de opleiding Verzorgende, ben ik 10 jaar kraamverzorgende geweest. Een bijzonder mooi beroep! Maar de modebranche trok me toch meer en daarom heb ik me om laten scholen tot Modeadviseur. In 2008 hebben mijn man Herny en ik het toenmalige ‘Textielhuis Sijnave’ over kunnen nemen. In 2013 is na een verbouwing, de winkel gerestyled en de naam veranderd in ‘Modehuys Den Horsten’. Met heel veel plezier ga ik elke dag weer naar de winkel. Het klantencontact, klanten helpen en adviseren bij de aankoop van kleding is iets wat mij veel voldoening geeft! Dit in combinatie met nog vele andere werkzaamheden die mijn aandacht vereisen, zoals de inkoop, bestellingen verwerken, webshop updaten en administratief werk, zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is! Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en laat u verrassen door onze mooie collectie en het brede assortiment voor jong en oud, klein en groot, van onder- tot bovenkleding. Daarnaast kunt u gratis voor de deur parkeren! Welkom, de koffie staat klaar!

 

Liesbeth Puttenstein

Medewerker

Even voorstellen: Mijn naam is Liesbeth Puttenstein en sinds 1 augustus 2018 mag ik mij verkoopster noemen bij Modehuys Den Horsten. Na jaren in de 'zelfmaakmode' werkzaam geweest te zijn, heb ik de overstap gemaakt naar de 'instapklare' mode! Een grote uitdaging voor me gezien de veelzijdigheid van heren, dames, baby en kindermode, lingerie en panty's. De grootste uitdaging voor me is het verzorgen van de etalages. Een uitdaging die ik met plezier aan ben gegaan om zo m'n creativiteit te benutten. Kortom: ik heb er veel plezier in!! Graag tot ziens en ik hoop ook u te mogen helpen!

 

Gerda Bogers

Medewerker

Hallo, ik ben Gerda Bogers en werk al 13 jaar bij Modehuys Den Horsten voorheen Textielhuis Synave. Ik ben geboren in Doornspijk en woon nu in Elburg. Ik heb het heel erg naar mijn zin en vind het een erg leuke en afwisselende baan met fijne collega's en veel gezellige klanten.

 

Gerda Scheurs

Medewerker

Mijn naam is Gerda Scheurs. Ik ben geboren in 1965 en ik wilde, nadat mijn kinderen zelfstandig werden, erg graag weer meedraaien in onze maatschappij. Zo ben ik in 2010 in dienst gekomen bij Modehuys Den Horsten. De eerste jaren alleen werkzaam als verkoopster van zowel de kindermode als ook in de dames- en herenmode. Na 2 jaar kreeg ik de mogelijkheid om extra taken op mij te nemen en zo assistentie te geven aan eigenaresse Teuntje Doornwaard en aanspreekpunt zijn bij haar afwezigheid! Daarnaast bestaan mijn taken o.a uit: Wekelijks diverse bestellingen plaatsen bij onze leveranciers. Het mede verzorgen van de bestellingen via onze webshop. Ik werk met leuke, enthousiaste en gemotiveerde collega's, we zijn een team en we doen graag ons best voor onze klanten.

 

Gerdi Prins

Medewerker

Ik ben Gerdi Prins. Geboren in 1963 in Doornspijk. Na 23 jaar pak ik mijn oude beroep weer op. Ik ben fulltime huisvrouw en moeder geweest en in januari 2011 begonnen met werken bij Modehuys Den Horsten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en word er vooral heel blij van als de klant tevreden de deur uitgaat. Modehuys Den Horsten is niet alleen mijn werk, maar vooral mijn 2e thuis.

 

Herma van der Mel

Medewerker

Ik ben Herma van der Mel. Geboren en getogen in Zuid-Holland, maar sinds 1996 woon ik met mijn gezin  in het mooie/rustige Doornspijk. Voordat onze kinderen geboren zijn heb ik in diverse verkoopbranches ervaring opgedaan.
In 2011 ben ik bij het toenmalige ‘Textielhuis Sijnave’ komen werken.  In eerste instantie was het een uitdaging om mijn weg te vinden in de winkel en in de veelzijdige collectie, inmiddels voel ik me in de winkel als een spreekwoordelijke ‘vis-in-het-water’. Nu ligt de uitdaging er vooral in dat een klant zich bij ons ‘thuis’ voelt en, of het nu wel of niet tot een aankoop kwam, tevreden onze winkel verlaat.