• Snelle levering
  • Gratis bezorging boven € 75,-
  • Veilig betalen met iDeal

Falino

Falino

Falino is een dameslabel van deze tijd. Een merk dat precies snapt wat de behoeftes van een vrouw qua kleding zijn, in haar veelzijdigheid van haar bestaan. Een collectie die onderling zeer goed combineerbaar en uiterst draagbaar is. 

De collectie heeft connectie met de behoeftes van vrouwen van alle leeftijden en maten. Pasvorm en draagbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zodat elke vrouw, appel of peer, groot of klein, dik of dun, jong of oud iets van haar gading kan vinden in de collecties en zichzelf van de beste kant kan laten zien. De collectie is leverbaar vanaf maat 36 t/m 46.

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en betaalbaar. Uiteraard worden de materialen zeer zorgvuldig gekozen en voldoen ze aan de eisen van deze tijd. Naast kwaliteit is het ook belangrijk dat materialen lekker aanvoelen wat het plezier van het dragen bevordert. De kleuren van de collecties zijn mooi en colourful op elkaar afgestemd, zodat ieder artikel op zich er goed uitziet en de collectie als geheel ook een prachtig beeld geeft.

Er zijn nog geen producten met dit merk.